Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

1) Kosteusvoide
Valitse ihotyyppisi mukainen kosteusvoide.

2) Meikkivoide tai meikkipuuteri
Voit käyttää ihon värin tasoittamiseen meikkivoidetta tai meikkipuuteria, jossa on meikkivoide ja puuteri yhdessä. Meikkivoiteen levitykseen tarvitset sienen, joita myydään erikseen paketeissa.

3) Irtopuuteri
Meikkivoiteen kiinnitykseen käytetään irtopuuteria, jonka voit levittää vipalla tai isolla puuterisiveltimellä.

4) Kivipuuteri
Päivän mittaan voit korjailla meikkiä kivipuuterilla.

5) Luomivärit
Jos et ole koskaan käyttänyt luomivärejä, on hyvä aloittaa yksinkertaisella silmämeikillä. Jokin vaaleahko luomiväri koko liikkuvalle luomelle riittää. Voit valita oman mielesi mukaan joko matta- tai helmiäisvärin, ruskeahkon, persikan tai vaikka vaaleanpunaisen sävyn. Käytä luomivärin levitykseen sivellintä. Aitokarvaiset siveltimet ovat aina parhaita ja kestävät vuosia, mutta yhden vaalean värin levitykseen sopii hyvin myös aplikaattori, eli vaahtomuovisivellin.

6) Silmien rajaus ja ripsiväri
Jotta saat silmiäsi paremmin esille, rajaa yläripsen tyvi nestemäisellä rajausvärillä tai kynällä. Ripsiväri ylä- ja alaripsiin saa silmät avautumaan kauniisti. Käytä ripsen taivuttajia ennen ripsivärin levitystä.

7) Kulmakarvat
Käytä kulmakarvoihin kevyesti kulmakynää tai puuterimaista kulmakarvaväriä.

8) Poskipuna ja varjostus
Saadaksesi ihosi näyttämään raikkaalta levitä poskipäille hieman poskipunaa ja tee poskikuopan kohdalle varjostus aurinkopuuterilla, joka tuo poskipäitä esille ja kaventaa kasvoja hieman. Käytä aina aitokarvaista poskipunasivellintä.

9) Huulet
Huuliin voit käyttää oman mielesi mukaan huulipunan ja rajauksen tai vaikka pelkän kiillon.

©2019 AVON kauneuskonsultti - suntuubi.com