Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

HUOMIO!!! AVON kauneuskonsultilla  ei ole tuotteiden myynnissä varastoindin pakkoa ja tuotteet tulevat noin 2 viikon aikaselle laskulle. Omia rahoja ei siis tarvitse missään vaiheessa sijoittaa mihinkään. Samoin kuljetus postiin yli 80€ tilauksesta, ilmaista. Sinulla ei ole siis mitään muuta päänsärkyä kuin nauttia tuotelahjoista ja 25% alennuksesta ilman, että joutuisit laittamaan omia rahoja kiinni.
Toki voit tehdä myös alle 80€ tilauksia-silloin tilaukseen lisääntyvät postikulut 3,50€


Mitä enemmän tilaat (ja mitä enemmän kaverisi ja perheesi tilaavat kauttasi), sitä enemmän hyödyt Avonin kampanjaluontoisista tarjouksista ja ansaitsemisohjelmista. Yleensä ansaitsemisohjelmien tuotteet ovat kalliimmasta päästä ja ansaita voi joko isomman alennusprosentin jos myy tietyn määrän jotakin tuotetta tai kaupanpäällisenä saman tuotteen joko itselleen tai edelleenmyymiseksi.

Omasta kokemuksestani voin kertoa, että jos intoa riittää, niin Avonissa on erinomaiset etenemismahdollisuudet. Tämä vaatii tietysti enemmän aikaa ja asiaan paneutumista, mutta se myös kannattaa. Itse olen käyttänyt Avonin tuotteita jo 12 vuotta enkä ole vielä kyllästynyt - klassikot ovat aina tunnettua laatua ja uutuudet houkuttelevia. Kutsu vaikkapa leikkipuistossa tapaamasi äidit kahville ja tuote-esittelyyn - yhdessä esitteitä selaillessa jokaiselle löytyy varmasti jotakin mieleistä.

Jos tämä tuntuu kiinnostavalta, tulee mukaan ja ryhdy kauneuskonsultiksi - liittyessä saat kauttani käyttöösi tunnukset, joilla voit kirjautua Avonin kotisivuille ja tilata tuotteita samantien.
Haluaisitko tutustua tuoreimpaan esitteeseen? Tuleeko sinusta Avonin kauneuskonsultti? Ota yhteyttä ja puhutaan asiasta lisää! 

©2019 AVON kauneuskonsultti - suntuubi.com