Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Hellä pesu pelastaa

Monet ammattilaiset suosittelevat, että värjäyksen jälkeen hiuksia ei pestä seuraavan vuorokauden aikana. Tämä säästää uutta väriä ja pidentää sen kestoa. Pesu väriä säästävällä sampoolla on värjättyjen hiusten tärkein hoitotoimenpide. Tuotteet auttavat väriä pysymään elävänä sekä estävät sitä haalistumasta ennen aikojaan.

Hoitoaine sulkee suomut. Lisäksi hoitotuotteet pidentävät värin pysyvyyttä ja suojaavat rasittuneita hiuksia. Monta kertaa tukkansa punasävyiseksi värjänneiden kannattaa käyttää poishuuhdeltavan hoitoaineen sijasta hiuksiin jätettäviä hoitoaineita. Väriä kirkastavia sampoita ja hoitoaineita on erikseen erisävyisille hiuksille: blondeille, bruneteille ja punapäille.

Tehohoito lukitsee värin

Uusinta tarjontaa edustavat kevyesti sävyttävät hoitovaahdot, joita löytyy erisävyisille hiuksille jopa viileän ja lämpimän eri vivahteille. Hoitovaahto taittaa hiusten sameaa, mattaista vivahdetta tai messingin ja kullan vivahteita – riippuen siitä, valitseeko viileän vai lämpimän sävyn.

Silloin tällöin on hyvä helliä hiuksia tehohoitoaineilla, jotka ravitsevat tukkaa ja tekevät hiuksen pinnan ehyeksi. Tuotteet myös lukitsevat värin paikoilleen

Kuuriluonteisesti käytettävät tehohoitotuotteet ovat selvästi tehokkaampia kuin jatkuvasti käytettävät. Jos hiuksia lämpökäsitellään föönillä, lämpörullilla tai suoristusraudoilla, tulisi aina käyttää lämpösuojan antavia tuotteita, ovat ne sitten hoitoaineita tai muotoilutuotteita.

Lisähehkua vaahdolla

Värjäysten välillä hiusväriä ja sen sävyä voidaan kirkastaa kevytväreillä, sävyttävillä vaahdoilla tai lotioneilla.

Kevytvärillä saa melko kestävän tuloksen. Väri peittää tyven oman värin noin 50-prosenttisesti. Sävy valitaan mahdollisimman läheltä aikaisempaa väriä, ja se saa mielellään olla astetta vaaleampi. Näin latvat eivät tummu liikaa. Vaikutusajaksi riittää värin ohjeen minimiaika. Vanha sävy kirkastuu, kunnes on jälleen tarpeellista värjätä tyvikasvu.

Sävyttävillä vaahdoilla tai lotioneilla hiusten sävyä on erittäin helppo kirkastaa värjäysten välillä. Tuotteet eivät vahingoita hiusta, vaan jopa hoitavat sitä.

Auringosta, värjäyksistä ja permanenteista kärsineet hiukset tulisi värjätä tuotteella, jossa ei ole ammoniakkia.


©2019 AVON kauneuskonsultti - suntuubi.com