Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Aurinkopuuteri on ehdoton kesätuote, sillä saa korostettua kauniisti, ja se antaa ihoon luonnollista hehkua ja lämpöä. Mielestäni aurinkopuuterin tulisi löytyä joka naisen meikkipussista. Sitä voi ja kannattaa käyttää joka päivä.

Aurinkopuutereissa on runsaasti eri sävyjä. Perusideana on, että pohjasävy on aina hieman pronssinsävyinen, eli lämmin. Joissakin aurinkopuutereissa on hieman kimalletta tai helmiäistä, jotkut ovat mattapintaisia. Aikuiselle naiselle suosittelen mieluummin mattapintaista.

Käytä aurinkopuuteriin aina aitokarvaista poskipunasivellintä. Levitä väriä varjostukseksi poskikuopan kohdalle. Aloita korvan juuren korkeudelta ja etene pitkin poskikuoppaa kohti suupieltä. Pyöritä sivellintä kevyesti ylöspäin, jotta saat nostettua poskipäät esiin ja kavennettua kasvoja. Vältä värin levittämistä suupielen alapuolelle, sillä liian alas sivelty väri antaa vaikutelman roikkoposkista. Väri saa nousta kevyesti poskipäille, jonne se häivytetään pehmeästi. Lisäksi voit levittää väriä kevyesti ohimoille, kulmakarvan päättymiskohdan ja korkeimman kohdan välistä kohti hiusrajaa. Voit yhdistää varjostukset kevyesti toisiinsa hiusrajaa pitkin. Kun käytät avonaisia toppeja, levitä aurinkopuuteria isolla puuterisiveltimellä myös decolleteelle, eli rintaan.

Aurinkopuuteri on yleensä puuterimaisessa muodossa, mutta myös irtonaisina kuulina sekä voidemaisena. Voidemainen aurinkopuuteri on helppo levittää sormin tai sienellä. Se on ihana kesätuote, jota voi levittää kevyesti vaikka pelkästään sävyttävän päivävoiteen päälle. Vaahtomaista tai nestemäistä aurinkopuuteria voi sekoittaa tipan myös meikkivoiteeseen, kosteusvoiteeseen tai vartalovoiteeseen


©2019 AVON kauneuskonsultti - suntuubi.com