Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

AVON ON  VUODEN 2009 SUORAMYYNTIYRITYS

Avon Cosmetics Finland palkittiin kahdella arvostetulla palkinnolla kolmannessa Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton järjestämässä suoramyyntigaalassa.

Suomen Avonin paras huippumyyjä kolmen peräkkäisen vuoden ajan, Eija Saari-Salmela, voitti Vuoden Suoramyyjä –palkinnon. Eija sai tunnustusta erinomaisesta asiakaspalvelutaidostaan, sillä hän on jatkuvasti pyrkinyt tarjoamaan erinomaista palvelua vanhoille asiakkailleen sekä samanaikaisesti etsinyt aktiivisesti mahdollisuuksia uusien asiakkaiden löytämiseen ja palvelemiseen.

Lisäksi Suomen Avon voitti  ”Vuoden 2009 Suoramyyntiyritys” – palkinnon.  Sitoutumattoman tuomariston mukaan ”Avon Cosmetics on kasvattanut niin myyntiään kuin myyntihenkilöstöään siitä asti, kun se perustettiin Suomeen neljä vuotta sitten. Se on yksi innovatiivisimmista yrityksistä kosmetiikan alalla, joka harjoittaa runsaasti yhteiskuntavastuuta”.

Sharon Plant vastaanotti palkinnon yhdessä johtoryhmänsä kanssa Avon Finlandin puolesta. Kiitospuheessaan Sharon kiitti koko Suomen tiimiä sen ahkeruudesta, yritteliäisyydestä ja saavutuksista. Hän muistutti myös kaikkia Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton suoramyyntigaalan kutsuvieraita siitä, että meidän kaikkien tulisi olla ylpeitä suoramyyntiteollisuudesta, joka tämän päivän taloudellisessa tilanteessa tarjoaa – enemmän kuin koskaan aikaisemmin – loistavan ansaintamahdollisuuden niin Suomessa kuin kaikkialla maailmassa.

Lähde:www.asml.fi

©2019 AVON kauneuskonsultti - suntuubi.com